0-7 år - Vad kan jag göra?

0-7 år - Kul att röra sig

I den här åldern är det rörelse som gäller. Rörelse som leder till lek och aktivitet, gärna att det förknippas med idrott. Ha kul med idrott!

Det finns mängder av aktiviteter för barn som är yngre än 7 år. Dessutom finns det några idrotter där motorik och "vana" är extra viktig som gymnastik, simning och skridskoåkning.
Dessa idrotter börjar du tidigare än andra.

Ifall det inte finns någon förening som har en viss aktivitet har vi valt en privat aktör som är nära Beckomberga i Bromma  Privata aktörer är välkomna att bli sponsorer och få med en profilbild.

Dans 2-7 år

Blackeberg på onsdagar.

Arrangör Knatteskutt
Dans för barn 2-7 år. Föräldrar med i de yngsta grupperna. 8 tillfällen á 45 minuter för 1350 kr.

Det finns ett stort utbud av privata dansalternativ så att vi har valt att inte presentera alla. Se gärna vår sida om Dans för mer info.

Simma, Lär dig, 3-7 år

Vi måste också göra lite reklam för den simförening som finns här i västerort, Spårvägen Sim. De följer Svensk Simidrotts utvecklingstrappa vilket mer är inriktad på att bli en komplett simmare och se simning som träningsform.

Vill du att ditt barn ska kunna alla 4 simsätten (eller iaf rygg, crawl och bröstsim) så bör du välja en förening direkt . De börjar med ryggsim, sedan crawl och först därefter bröstsim.

Du kan börja när du är 3 år i Familjesim för att sedan gå till Sim och Lek när du är 5 år. Det finns många nivåer och de flesta börjar med Baddaren för att sedan gå vidare till Sköldpaddan. Varje avklarad nivå motsvaras av ett märke som barnen brukar tycka är kul att få.

Utövas i Nälsta, Beckomberga, Vällingby. 12-15 gånger kostar 1500 kr.

Var ute i god tid!