Kurser

Kurser

 Vi har inte alla kurser, men däremot de vi tycker är angelägna och som vi gärna promotar. Urval av våra sponsorers kurser kan finnas här.

Barnens spelregel nr 3 säger att, "Alla barn har rätt till stöttande vuxna". Så hur gör vi för att skapa en stöttande och trygg idrottsmiljö - för alla barn?

Åldersanpassad fysisk träning för barn och ungdom utgår ifrån allsidighet som grund, lek som form, glädje och långsiktig utveckling som mål. ÅFT vänder sig till dig som vill träna barn och ungdomar med rätt allsidig fysisk uppbyggnadsträning för långsiktig utveckling. För dig som vill minska skaderisken och förbättra teknikinlärningen hos barn och...

Hjärnskakning är en hjärnskada som måste tas på allvar. Välkommen på frukostföreläsning om hur du förebygger, känner igen och behandlar.

Du får prova olika dansstilar allt ifrån street, jazz, modern dans, afrikansk dans, reggaeton till dancehall. Gillar du att showa är detta kursen för dig. Släpp loss och ha kul - precis som på dansgolvet!.

Gruppen har egen instruktör som hjälper dig med träningen. Du lär dig grunderna i säker och effektiv styrketräning. Vi går igenom ett program i gymmets maskiner, provar på gruppträning samt funktionell träning där du använder redskap och egen kroppsvikt som motstånd.

Den svenska idrottsrörelsen är inne i en förändringsresa. Engagemang tar sig nya former och det ställs nya krav på den ideella föreningen.
Att känna till grunderna i föreningslära och den svenska föreningsmodellen skapar goda förutsättningar för en attraktiv verksamhet i den moderna föreningen.
Den här kvällen är till för dig som är ny i styrelsen...