Sponsorer och partners

Sponsorer och partners

Denna sida är ganska tom för tillfället. Det betyder inte att vi inte letar efter sponsorer eller partners som vill hjälpa oss att aktivera ungdomar och barn i Västerort. Allt överskott går till att stödja ungdomsverksamhet inom idrott. Hör gärna av er om ni har frågor.

Bidrag och sponsorbelopp swishas till 123 617 30 25 (Beckomberga Maniacs). Glöm inte att tala om vad som ska stå för namn på er som sponsor. Vill ni uppge kontaktuppgifter eller att vi ska kontakta er för utökat samarbete, skicka detta till junior@be-maniacs.se.

Guld sponsor

En guldsponsor bidrar med 50 000 kr eller mer. Ni presenteras med logga och egen sida på sajten. Ni får välja upp till 5 sportsidor där ni vill profilera er. Ni blir också erbjudna att ha reklam på evenemang som arrangeras tillsammans med de föreningar som har ett djupare samarbete via denna sajt. Ni kommer också ha rätt att erbjuda klubbar, föreningar och deras medlemmar  "specialerbjudanden" på denna sajt.

Silversponsor

En silversponsor bidrar med 10 000 kr eller mer. Ni presenteras med logga om så önskas och presenteras på en samlings sida för våra silversponsorer. Ni får välja en sportsida där ni får profilera er om ni så önskar. Den sportsajten tilldelas då även en egen redaktör för detta år.

---


Bronssponsor/Frivillig sponsor

Bidra med 500 kr eller mer till sajtens tekniska plattform och innehåll. Ni blir omnämnda här. Gäller till nyår. Bidra gärna med mindre om ni vill, ni blir då en frivillig sponsor.
Anonyma bidrag är också OK.

- Sponsorer 2018 -

Beckomberga Maniacs - 1500 kr